Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ворог почав активно використовувати «Грім», – Олег Синєгубов про Куп‘янський напрямок

Ворог почав активно використовувати «Грім», – Олег Синєгубов про Куп‘янський напрямок

Про це сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час інтерв’ю інтернет-виданню «Думка».

Начальник ХОВА зазначив, що військова ситуація на Куп'янському напрямку наразі не змінилася. Триває накопичення військ, висування диверсійних груп, ворог демонструє, що він готується до штурмових дій.

«Це ті «планові» штурми, які, власне кажучи, ми відчуваємо останні 4-5 місяців по цьому напрямку. Продовжується бомбардування КАБами, новими бомбами, що називаються «Грім» та інше. Ворог активно це почав використовувати. Також продовжує бити із С-300 по місту Харкову, бити по промисловій зоні, по об’єктах транспортної інфраструктури тощо», – додав Олег Синєгубов.

Однак область готова до будь-яких дій ворога. Обороноздатність Харківщини обговорили під час візиту Президента України Володимира Зеленського 3 жовтня.

«По-перше, для Президента пріоритет – фронтові території. Більшість його візиту, або значна частина, була присвячена саме військовим. Він відвідав наші передові позиції, вручив державні нагороди. Також відбулася нарада саме по військовій тематиці, зокрема щодо тих напрямків, які зараз для області є загрозливими – це Куп'янський і Лиманський напрямки. Йшлося в тому числі і про стан виконання завдань із будівництва фортифікаційних споруд», – прокоментував Олег Синєгубов.