Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Дергачах завершують відбудову трьох багатоквартирних будинків

У Дергачах завершують відбудову трьох багатоквартирних будинків

Відновлення 17 будинків у Дергачах, які постраждали від ворожих обстрілів, мають закінчити до холодів.

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам 23 вересня перевірив темпи і якість виконання робіт, а також поспілкувався з місцевою владою і жителями.

«У Дергачах на стадії завершення відбудова трьох багатоквартирних житлових будинків. Уже на початку жовтня мають бути закінчені роботи. Так, в одному з будинків по вулиці Центральна влаштовують вимощення та облицювання цоколю будівлі. А у двох будинках по вулиці Центральна та 23 Серпня виконують роботи із оздоблення сходових маршів будівель», – розповів Михайло Харнам.

Також Михайло Харнам наголосив, що необхідно пришвидшити будівництво, аби люди до опалювального сезону вже могли мешкати в цих будинках.

«Відновлення житлового фонду перебуває на особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зокрема, ці 17 будинків ремонтуємо за рахунок фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Також наразі в Дергачах ще відновлюється Центр первинної медико-санітарної допомоги», – сказав заступник начальника Харківської ОВА.

Окрім того, у Дергачівській громаді відновлюють 2 амбулаторії в Руській Лозовій і Великих Проходах. Нещодавно стартували роботи в адмінбудівлі села Руська Лозова.