Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олена Логвинова з робочою поїздкою відвідала Чугуївський район

Олена Логвинова з робочою поїздкою відвідала Чугуївський район

Заступниця начальника ХОВА провела нараду за участі керівництва Чугуївської РВА й голів громад, оглянула заклади охорони здоров'я та обговорила шляхи підвищення якості медичних послуг у районі.

В межах поїздки Олена Логвинова відвідала лікарні Чугуєва, Змієва і Слобожанського, ознайомилася з ходом ремонтних та відновлювальних робіт, поспілкувалася з їх керівниками і персоналом.

«Харківська обласна військова адміністрація докладає максимум зусиль для забезпечення закладів охорони здоров'я регіону всім необхідним. Приємно відзначити, що громади Чугуївського району не лише використовують кошти місцевого бюджету, а й залучають підтримку міжнародних благодійних організацій, завдяки якій у медзакладах відбуваються ремонтні роботи й покращується матеріально-технічна база», – відзначила заступниця начальника ХОВА.

Так, у Зміївській центральній лікарні нещодавно було завершено ремонт приймального відділення та вхідної групи, у будівлі замінили понад 60 вікон, які були пошкоджені в результаті ворожої агресії. За кошти громади оновили меблі, сантехніку, підлогу, встановили нове медичне обладнання. В ході робочої зустрічі Олена Логвинова також обговорила з керівником лікувального закладу перспективу створення кабінету комп'ютерної томографії.

У Зміївському центрі первинної медико-санітарної допомоги тривають відновлювальні роботи. Як розповів начальник Чугуївської РВА Сергій Лободенко, наразі у лікувальному закладі відновлюють дах, у планах – ремонт фасаду. Завдяки грантовій програмі тут уже відремонтували лікувальні та службові приміщення. 

У Слобожанській лікарні заступниця начальника ХОВА обговорила з керівництвом громади і закладу підвищення якості надання медичних послуг. Серед першочергових завдань –  забезпечення лікарні сучасним стаціонарним рентген-апаратом і ремонт приміщень.

«Нещодавно фонд ЮНІСЕФ передав громаді дві потужні котельні, які ми встановили на території лікувального закладу, наразі триває їх підготовка до опалювального сезону. Наразі працюємо над підготовкою житлових будинків та об'єктів критичної інфраструктури, і закладів охорони здоров'я в тому числі, до опалювального сезону», – розповів очільник Слобожанської громади Дмитро Діхтяр.