Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов і Олена Логвинова провели зустріч із представниками штату Флорида

Євген Іванов і Олена Логвинова провели зустріч із представниками штату Флорида

За дорученням начальника Харківської ОВА, його заступники обговорили з делегацією штату Флорида, США, подальші можливості співпраці щодо відновлення регіону.

Під час засідання йшлося про перспективи пошуку міст-побратимів у американському штаті для деокупованих міст Харківщини – Ізюму, Балаклії та Куп’янська. Такий формат співпраці дасть змогу ефективніше відбудовувати міста, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

«Щиро дякуємо за ту допомогу, яку ваша держава надає народу України. Вже маємо конкретні приклади реалізації проєктів в інших містах регіону щодо меморандумів про співпрацю. Готуємо економічний паспорт міських територіальних громад, аби майбутнє місто-побратим відповідало кількості населення та економічному потенціалу», - зазначив Євген Іванов.

Також під час зустрічі обговорили потребу у відновленні постраждалих медичних закладів Харківщини, підтримку та посилення матеріально-технічної бази підрозділів ДСНС і Нацполіції, що працюють на деокупованих територіях регіону.