Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов з робочим візитом відвідав Лозівську міську тергромаду

Євген Іванов з робочим візитом відвідав Лозівську міську тергромаду

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов відвідав місто Лозова та обговорив із місцевою владою підготовку до опалювального сезону і підтримку бізнесу.

На потреби жителів районного центру планують передати портативну котельню, яка зможе забезпечити оселі теплом, світлом та водою під час можливої довготривалої відсутності електроенергії.

«Є вірогідність, що окупанти можуть повторити удари по об’єктам критичної інфраструктури. Тому маємо бути готові до тривалих відключень електроенергії. Ця портативна станція допоможе жителям громади залишатися з комунікаціями в холоди. Такі станції вже функціонують у Чугуєві завдяки нашим партнерам з Чеської Республіки», - зазначив Євген Іванов.

В межах візиту Євген Іванов та голова Лозівської міської громади Сергій Зеленський відвідали будинок сімейного типу. Батьки-вихователі взяли опіку над 3 дітьми.

«Нині дуже важливо підтримувати родини, де виховують діточок, які лишились без опіки. Родина зразкова, батьки системно вдосконалюють умови життя для дітей. Будемо всебічно підтримувати їх», - додав Євген Іванов.

Також заступник начальника Харківської ОВА перевірив роботу Комунального закладу «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Жемчужинка"». Нині послугами закладу користуються 86 дітей не лише з Лозівщини, а й із інших районів області.

«Обговорили перспективи розширення закладу в тому числі із залученням іноземних та державних грантів. По цьому напрямку працюватимемо на базі Регіонального офісу міжнародного співробітництва», - зазначив Євген Іванов.

Крім того, Євген Іванов зустрівся з представниками бізнесу і обговорив шляхи підтримки та розвитку підприємств.