Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочато прийом пропозицій до проєкту Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року

Розпочато прийом пропозицій до проєкту Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року

Начальником обласної військової адміністрації від 15 серпня 2023 року № 439В затверджено розпорядження «Про розроблення Програми комплексного відновлення Харківської області на період до 2027 року».

Цим розпорядженням затверджено склад робочої групи з розроблення Програми комплексного відновлення Харківської області (далі – Програма), а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

Департамент містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації визначено головним розробником Програми.

Свої пропозиції щодо відновлення регіону просимо надсилати до 16 вересня 2023 року до Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації на електронну адресу khuprmarx@gmail.com.

Пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електронній формі та повинні містити: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної організації, підпис із зазначенням дати, контактний телефон. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції до проєкту Програми, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Довідково: Програма відновлення – це документ, який визначає основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території відповідної області, території громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або в якій сконцентровані соціально-економічні, інфраструктурні, екологічні чи інші кризові явища.