Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Захисники Харківщини отримали 4 авто для виконання бойових завдань

Захисники Харківщини отримали 4 авто для виконання бойових завдань

Для військових передали «швидку», мікроавтобус та два позашляховики. Допомога надійшла від благодійного фонду «Форпост УА», який співпрацює з Міжнародним штабом допомоги українцям.

«Консолідуємо всі зусилля на підтримці наших військових. Дякую голові Міжнародного штабу допомоги українцям Ганні Крисюк, усім благодійникам і волонтерам за постійну співпрацю та турботу про наших військових. Спільно робимо усе можливе, щоб допомогти захисникам Харківщини перемагати ворога», – наголосив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Окрім того, Міжнародний штаб допомоги українцям спільно з волонтерами і донорами наповнили автомобілі для військових гуманітарною допомогою: водою, продуктами харчування та засобами гігієни.

«Здійснюємо чергову передачу допомоги у межах 20 гуманітарної місії Міжнародного штабу допомоги українцям. Наступна місія теж буде проходити в Харкові. Ми плануємо передати дрони в межах проєкту «1000 дронів для України». Дякуємо за співпрацю та здійснення координації в розподілі допомоги Харківській ОВА», – розповіла голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк.

Також від благодійного фонду «Небо України» передали для ВПО продуктові набори.