Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов зустрівся з представниками Міжнародного штабу допомоги українцям

Євген Іванов зустрівся з представниками Міжнародного штабу допомоги українцям

Заступник начальника Харківської ОВА обговорив із представниками благодійних фондів і волонтерами подальшу співпрацю та реалізацію спільних проєктів.

Зокрема, під час зустрічі обговорили проєкти з забезпечення жителів області питною водою та відновлення водопостачання на деокупованих територіях, зведення бомбосховищ при навчальних закладах, гуманітарне розмінування та ремонт медзакладів.

«Щиро дякуємо за те, що Штаб об’єднав навколо себе безліч благодійних фондів та волонтерів, які допомагають жителям Харківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Обласна військова адміністрація продовжуватиме всебічно сприяти цій діяльності», - зазначив Євген Іванов.

Крім того, Міжнародний штаб допомоги українцям реалізує проєкт з відновлення екології. Його мета - просвітницька діяльність та озеленення.

«У наших планах – висадити 100 мільйонів дерев, об’єднати 100 мільйонів людей. У межах проєкту ми висаджуємо сквери в пам’ять про полеглих захисників України та дітей, чиї життя забрав ворог. Хотіли б висадити такий сквер і в Харкові», - розповіла ініціаторка проєкту «Greening of the Planet» Ганна Крисюк.

Серед можливих проєктів є також підтримка цивільного населення області під час осінньо-зимового періоду, зокрема дровами та твердопаливними печами.