Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов провів зустріч із делегацією ПРООН

Євген Іванов провів зустріч із делегацією ПРООН

Під час зустрічі заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов та представники Програми розвитку ООН обговорили питання розвитку бізнесу регіону, розмінування та енергетичну безпеку.

Задля пришвидшення темпів розмінування Харківщини в Харківській області планують розгортати програми з навчання саперів. Для цього необхідна додаткова спецтехніка і обладнання. 

«За попередніми підрахунками, інструктори можуть навчати близько 3000 фахівців на рік. Це значно покращить ситуацію щодо гуманітарного розмінування. Будемо щиро вдячні за допомогу у навчальній техніці», - зазначив Євген Іванов. 

На Харківщині триває підготовка до опалювального сезону та відновлення критичної інфраструктури. Аби жителі області мали тепло та світло, необхідні додаткові заходи з захисту енергетичної інфраструктури, підкреслив Євген Іванов. 

«Ми готові надавати всебічну допомогу в цьому питанні. На одному з родовищ розпочалося встановлення критично важливого обладнання, що дасть змогу забезпечувати місцеве населення блакитним паливом. Роботи плануємо завершити до початку наступного опалювального сезону», - розповів постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє.