Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов провів зустріч із представниками Центру Ліберальної Сучасності

Євген Іванов провів зустріч із представниками Центру Ліберальної Сучасності

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов обговорив із делегацією Центру Ліберальної Сучасності безпекову та гуманітарну ситуацію в регіоні.

Зокрема, на зустрічі підіймали питання розмінування сільськогосподарських угідь, критичної інфраструктури та житлового сектору Харківщини.

«Ми щиро дякуємо за ту допомогу, яку надає ваша держава у гуманітарному розмінуванні. Маємо надалі розвивати ці проєкти і посилювати їх. Харківщина залишається найбільш замінованою областю країни, тож потребуємо підтримки в забезпеченні піротехнічних розрахунків технікою та спорядженням», - зазначив Євген Іванов.

Нині в Харківській області триває підготовка до осінньо-зимового періоду. Для цього необхідно посилювати захист енергетичної галузі, а також відновлення критичної інфраструктури, додав заступник начальника ХОВА.

«У наших силах допомогти в укріпленні енергетичного сектору Харківщини та підтримати ці об’єкти необхідною технікою. Після вивчення детальної інформації щодо потреб тих чи інших підприємств, розпочнемо ефективну роботу», - підкреслив співзасновник та директор Центру Ліберальної Сучасності Ральф Фюкс.