Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 22 серпня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 22 серпня

Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що були пошкоджені та зруйновані 4 житлові будинки. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю – 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала.

Біля 00:30 внаслідок обстрілу смт Куп’янськ-Вузловий пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області. Зокрема, під ворожими ударами перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Куп'янськ, Дворічна, Берестове та інші населені пункти.

У Куп’янську пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. У с. Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та лінії електропередач.

Близько 10:00 у с. Шестакове Чугуївського району під час виконання робіт на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. Зазнав поранення та був госпіталізований в стані середньої тяжкості 51-річний чоловік.

«Триває розмінування. Піротехніки ДСНС за добу обстежили 8,8 га території та знешкодили 51 вибухонебезпечний предмет», – зазначив Олег Синєгубов.