Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадська рада при ХОВА провела перше засідання після початку повномасштабного вторгнення рф

Громадська рада при ХОВА провела перше засідання після початку повномасштабного вторгнення рф

Під час засідання 17 серпня затвердили текст Положення Громадської ради при ХОВА та звіти за 2021-2022 роки, а також план роботи на 2023 рік.

Участь у заході також взяли представники Департаменту масових комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОВА. Це перше засідання Громадської ради при ХОВА після початку повномасштабного вторгнення рф. 

«Хотілося б подякувати учасникам Громадської ради, які наразі захищають нашу країну і навіть попри зайнятість змогли долучитися до засідання онлайн. Сподіваємося конструктивно попрацювати», – зазначив голова комітету забезпечення правопорядку і законності, ТРО і мобілізації Громадської ради при Харківській ОВА Сергій Усов.

Окрім того, на засіданні узгодили кандидатури представників Громадської ради на включення до поліцейської комісії Департаменту патрульної поліції та до складу експертної ради з розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області».

Учасники Громадської ради розглянули можливість проведення громадських слухань та консультацій з громадськістю щодо нагальних питань у Харківській області. На розгляд засідання також винесли питання щодо підтримки Громадської ради та ХОВА проєкту з облаштування у центрі Харкова Алеї Героїв.