Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Багатодітній родині з Кегичівки від Фундації Олени Зеленської передали матеріали для ремонту будинку та гаджети

Багатодітній родині з Кегичівки від Фундації Олени Зеленської передали матеріали для ремонту будинку та гаджети

Масштабну гуманітарну допомогу від першої леді України вже отримали 80 дитячих будинків сімейного типу Харківщини, у яких виховують дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Продовжуємо підтримувати багатодітні родини регіону, цей процес постійно перебуває на контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Наразі ми завершили масштабний процес передачі гуманітарної допомоги від Фундації Олени Зеленської дитячим будинкам сімейного типу. Завдяки першій леді України 80 багатодітних родин отримали різноманітну побутову техніку, меблі, велосипеди, будівельні матеріали, ноутбуки, планшети, смартфони, набори постільної білизни, а також продовольчі набори», – розповіла заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.

Так, сім'я Валентини та Григорія Ткаченко, які живуть у селищі Кегичівка та виховують 10 дітей, після отримання від громади будинку зіштовхнулися із потребою капітального ремонту оселі. 

«З нами зв'язалися волонтери Фундації Олени Зеленської, спитали про наші проблеми та запропонували допомогу. Згодом нашій родині надали все для капітального ремонту системи опалення у нашому будинку та заміни електромережі. Це те, що нам було потрібно. Ми отримали опалювальний котел, труби, радіатори, необхідні комплектуючі, а також все для ремонту та заміни проводки в оселі. Дякую Олені Зеленській за увагу та допомогу не лише нашій родині, а всім сім'ям України», – розповіла Валентина Ткаченко.

Окрім необхідних будівельних матеріалів родині також передали гаджети – планшети та смартфони, які допоможуть дітям та підліткам у навчанні.