Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Старому Салтові ремонтують будинки, пошкоджені внаслідок російської агресії

У Старому Салтові ремонтують будинки, пошкоджені внаслідок російської агресії

На Харківщині триває відбудова об’єктів, які постраждали під час бойових дій. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова першочергово відновлюють житлову сферу.

«Наразі у селищі Старий Салтів Чугуївського району за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету відновлюють три багатоквартирні житлові будинки. У двох будинках, що розраховані на проживання 80 людей, через ворожі обстріли пошкоджено дах, вікна та внутрішньобудинкові комунікації», – зазначив Олег Синєгубов.

Два будинки, в яких наразі проводиться капітальний ремонт, розташовані по вулиці Східна.

«Окрім того, що відновлюємо пошкоджено житло, додатково утеплюємо дах і стіни. Закінчити зовнішні роботи плануємо вже в цьому році», – сказав начальник загального відділу Старосалтівської СВА Костянтин Гордієнко.

Загальна кошторисна вартість робіт на обох об’єктах становить близько 18 млн грн.

«Один з будинків був сильно пошкоджений. У ньому встановлюємо труби для індивідуального опалення, відновлюємо домоходи до кожної квартири. Наразі активно працюємо над покрівлею. Другий будинок зазнав менше пошкоджень, тому тут вже почали утеплення цоколю, поміняли усі вікна і двері, які були зруйновані і вибиті. У ньому на 95% виконана покрівля, зроблене перекриття, вимощення», – розповів представник підрядної організації Володимир Льовін.