Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Велогонщики Харківщини успішно виступили на чемпіонаті України

Велогонщики Харківщини успішно виступили на чемпіонаті України

З 3 по 7 серпня в Чернівцях відбулася серія чемпіонатів України з велоспорту маунтенбайк, на яких велогонщики Харківщини завоювали 7 золотих, 6 срібних та 3 бронзові медалі.

За нагороди в усіх вікових групах змагалися близько ста учасників з дванадцяти областей України. Переможці та призери визначалися у трьох дисциплінах – в багатоденній гонці, гонці в гору та на короткому крузі.

Найкращий результат на цих чемпіонатах показав харків’янин Тихон Романченко, який здобув перемоги в усіх трьох гонках у віковій категорії юніори. Також він посів перше місце в командному заліку багатоденної гонки разом з Федором Єрьоміним.

Переможцями та призерами чемпіонатів також стали:

- Федір Єрьомін (юніори) - 2-е місце чемпіонату України в гонці на час в гору;

- Карина Кононенко (дівчата 15-16 років) – 2-е місце чемпіонату України в багатоденній гонці, 2-е місце чемпіонату України на короткому крузі, 2-е місце чемпіонату України в гонці на час в гору;

- Вадим Майданник (юнаки 13-14 років) – 2-е місце чемпіонату України на короткому крузі, 3-е місце чемпіонату України в багатоденній гонці;

- Вікторія Кононенко (дівчата 13-14 років) - 1-е місце чемпіонату України в багатоденній гонці, 1-е місце чемпіонату України на короткому крузі, 2-е місце чемпіонату України в гонці на час в гору;

- Ярослава Стецюк (дівчата 13-14 років) - 3-е місце чемпіонату України в багатоденній гонці, 3-е місце чемпіонату України в гонці на час в гору.

Крім того Вікторія Кононенко та Ярослава Стецюк посіли перше місце в командному заліку багатоденної гонки в своїй віковій категорії.