Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Багатодітній родині з Куп'янської громади передали сертифікат на відпочинок за кордоном

Багатодітній родині з Куп'янської громади передали сертифікат на відпочинок за кордоном

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов разом із Почесним консулом Азербайджанської Республіки в місті Харків Афганом Салмановим передав багатодітній родині з Куп'янщини сертифікат на відпочинок у Болгарії.

«За дорученням начальника ХОВА продовжуємо підтримувати багатодітні родини регіону. Сьогодні дітям із малозабезпеченої сім'ї, яка проживає у деокупованому селищі Куп'янськ-Вузловий, передали сертифікат на відпочинок на березі Чорного моря у Болгарії», – розповів Євген Іванов. 

Дев'ятиденний відпочинок для Ольги Антоненко та трьох дітей повністю оплачений і передбачає трансфер до готелю й назад та триразове харчування. Організувати поїздку допоміг Почесний консул Азербайджанської Республіки в місті Харків Афган Салманов.

«Це не перша і не остання подібна ініціатива Харківської ОВА та Почесного консульства Азербайджанської Республіки у місті Харкові. Спільно з міжнародними партнерами докладаємо максимум зусиль, аби дати можливість сім'ям, які відчули на собі російську збройну агресію, повноцінно відпочити», – зауважив заступник начальника ХОВА.