Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив збірні команди Харківської області з регбі-7 та регбіліг-9 за перемогу у чемпіонатах України

Олег Синєгубов відзначив збірні команди Харківської області з регбі-7 та регбіліг-9 за перемогу у чемпіонатах України

Почесні грамоти начальника ХОВА отримали представники спортивних клубів, які брали участь у сезонних змаганнях 2023 року. У заході також взяла участь народна депутатка України Марія Мезенцева.

«Ваші спортивні досягнення – це гордість Харківської області. Попри непростий воєнний час продовжуємо сприяти розвитку спорту та підтримувати спортивну молодь Харківщини», – сказав Олег Синєгубов.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в умовах збройної агресії російської федерації проти України почесні грамоти ХОВА отримали: громадська спілка «Федерація регбі Харківської області» та її голова Роман Бихов; виконавчий директор Федерації регбі Харківської області й менеджер збірної команди по регбі-7 Максим Кравченко; капітани Збірних команд Харківської області з регбі-7 і регбіліг Олег Косарев та Олександр Скорбач; президент регбіліг-клубу «Легіон XIII» Габріел Михайлов. 

Спортсмени та представники клубів подарували Олегу Синєгубову одну з футболок збірних команд Харківської області з регбі-7 та регбілінг-9, а також м'яч, на якому всі присутні залишили автографи.