Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов передав учням Харківського району дитячі набори та ґаджети від ЮНІСЕФ

Олег Синєгубов передав учням Харківського району дитячі набори та ґаджети від ЮНІСЕФ

Школярі Дергачівської громади отримали 145 планшетів і хромбуків від ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з народним депутатом Євгеном Пивоваровим вручили ці девайси дітям 31 липня.

«Дякую пані Ірині Верещук та ЮНІСЕФ за потужну підтримку дітей Харківщини. Продовжуємо спільно працювати над тим, аби наші діти мали найкращі умови для навчання та розвитку навіть в умовах воєнного стану», – зазначив Олег Синєгубов.

Також на 14 громад Харківського району від ЮНІСЕФ передали 167 рекреаційних наборів, 109 наборів раннього розвитку дитини і 10 наборів «школа в коробці».

«Війна не дозволяє нам не думати про майбутнє. Обов’язково після нашої перемоги маємо будувати сильну і потужну країну, саме за нашою молоддю – майбутнє. Ви маєте стати тими козаками і козачками, які будуть робити країну успішною. Бажаю, щоб ви вірили в свої сили і якісно навчалися», – сказав Євген Пивоваров.

Нагадаємо, за підтримки ЮНІСЕФ та Ірини Верещук учням Харківщини передбачено видати близько 5000 хромбуків і планшетів. Зокрема, вже роздали понад 4200, інші гаджети ще розподіляють. Також раніше в область надходили 1030 девайсів від ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України.