Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин» розповів про наслідки нічних ударів по Куп'янському району

Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин» розповів про наслідки нічних ударів по Куп'янському району

Начальник Харківської ОВА повідомив, що в смт Ківшарівка тривають роботи з ліквідації наслідків удару керованою авіабомбою.

«У Ківшарівці чотири під'їзди 5-поверхового будинку, поруч з яким розірвалася бомба, зазнали суттєвих руйнувань. З будинку відселено 17 людей. Усі вони забезпечені тимчасовим житлом. Завтра будуть проведені всі експертні дослідження щодо стану будинку, на основі яких буде ухвалюватися рішення щодо доцільності ремонту», - розповів Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА також зауважив, що ліквідовуються наслідки ракетного удару по смт Великий Бурлук. Там ракета влучила в будівлю, що не експлуатується. Жертв і постраждалих немає.

«Продовжуємо допомагати евакуюватися усім цивільним, хто висловлює бажання виїхати з населених пунктів, які постійно під ворожими обстрілами. Це передусім Куп'янський та Чугуївський райони. На Куп'янському напрямку проведена обов'язкова евакуація дітей. Вивчаємо ситуацію та в разі необхідності будемо приймати додаткові рішення про евакуацію», - зазначив начальник обласної військової адміністрації.