Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців Харківщини запрошують долучитися до навчального курсу «Перебудова бізнесу під час війни»

Підприємців Харківщини запрошують долучитися до навчального курсу «Перебудова бізнесу під час війни»

Курс «Перебудова бізнесу під час війни» триватиме з 28 липня до 1 вересня 2023 року.

«Асоціація приватних роботодавців» продовжує надання оперативної підтримки підприємцям Харківської області з навчання та консультування, у залученні коштів на відновлення та супроводження процесу повернення до бізнес-діяльності на деокупованих та прифронтових територіях Харківської області. 
 
Учасники курсу отримають консультації щодо податкової системи, юридичних питань, бізнес-планування, фінансів та обліку, залучення зовнішнього фінансування та грантів, маркетингу та продажів, управління персоналом тощо. 
 
Навчальний курс «Перебудова бізнесу під час війни» розрахований на тих, хто бажає отримати знання від практиків щодо відновлення та розвитку своєї діяльності та  залучити грантове фінансування на розвиток власної справи. 
 
Навчальний курс «Перебудова бізнесу під час війни» міститиме такі теми: 

1. Реєстрація бізнесу. Вибір форми оподаткування.
2. Бізнес-моделі. Бізнес-планування. 
3. Ефективні комунікації. 
4. Управлінський облік 
5. Маркетинг та реклама. 
6. Продажі та робота з клієнтами. 
7. Робота з командою.  
8. Залучення зовнішнього фінансування. Гранти.
 
Лектори мають практичний досвід ведення власної справи, проведення тренінгів та надання консультацій не менше 10 років. Учасники отримають консультації для розробки бізнес-плану чи маркетингової стратегії та підготують проєктні заявки і подадуть їх для отримання грантів на розвиток власного бізнесу. 
 
Команда проєкту має досвід допомоги у залученні грантових коштів з 2015 року. За 2022 рік для фінансування проєктів учасників було залучено майже 12 млн грн. 
 
Участь у проєкті безкоштовна. 
  
Форма участі: офлайн з онлайн-трансляцією. 
 
Форма реєстрації за посиланням.
 
Кожен зареєстрований учасник отримає програму заходу та посилання на онлайн-трансляцію. 
 
Контактна інформація: asprro@gmail.com, +380632326280 (Наталія). 
 
Довідково 
 
Захід проводиться ГО «Асоціація приватних роботодавців» у межах проєкту «Забезпечення стійкості громад на визволених і прифронтових територіях через сприяння відновленню економічної активності та розвиток підприємництва», що реалізується за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства». Цей проєкт впроваджується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку.