Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав медпрацівників напередодні професійного свята

Олег Синєгубов привітав медпрацівників напередодні професійного свята

Начальник Харківської обласної військової адміністрації долучився до урочистостей з нагоди Дня медичного працівника.

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в умовах воєнного стану, сумлінну працю, відданість справі почесними грамотами та подяками начальника Харківської ОВА відзначили 21 медичного працівника області.

«Щиро дякую за ваш внесок у підтримку життя регіону. Медики одними з перших виїжджають на місця ворожих влучань. Ризикуючи власним життям, ви рятуєте постраждалих від російського терору. Ви працювали у найтяжчі часи – під обстрілами, під окупацією, в розбитих медзакладах продовжували лікувати цивільне населення», - привітав Олег Синєгубов.

На заході відбулося спеціальне погашення поштового марочного аркушу, присвяченого медпрацівникам Харківщини. Його реалізували за ініціативи Аптечної мережі 9-1-1 та її представниці Юлії Клименюк у межах проєкту власних поштових марок «Харків – місто герої», що вшановує героїв регіону у формі без зброї.

«Особливо під час повномасштабного вторгнення, люди побачили, як медпрацівники повністю віддаються своїй справі, наскільки вони віддані своїй роботі. Навіть під час скрутних становищ в Харківській області медична система вистояла і зараз послуги надаються на належному рівні по всіх категоріях», - зазначив директор Департаменту охорони здоров’я Харківської ОВА Максим Хаустов.

Повний список нагороджених можна переглянути за посиланням.