Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Багатодітним сім'ям Красноградського району передали допомогу від Фундації Олени Зеленської

Багатодітним сім'ям Красноградського району передали допомогу від Фундації Олени Зеленської

Будматеріали, побутову техніку, гаджети та проднабори від Фундації Олени Зеленської доставили дитячим будинкам сімейного типу, які мешкають у смт Кегичівка та селі Високе.

«Гуманітарну допомогу від першої леді України отримують всі 80 дитячих будинків сімейного типу, які зараз мешкають у Харківській області. З них 56-м багатодітним родинам її вже доставили. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, щодня координуємо та контролюємо доставку допомоги у громади області, аби сім'ї якнайскоріше отримали все необхідне», – розповіла заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська.   

Родинам Миколи й Валентини Мойса, а також Віталія Піскуна та Олександри Соловйової привезли будівельні матеріали, холодильники і морозильні камери, праски, чайники, пральні машини з сушарками, водонагрівачі, посудомийну машину, індукційну піч, газову плиту з духовою шафою, меблі, ноутбуки, планшети і смартфони для онлайн-навчання, велосипеди, комплекти постільної білизни, ковдри, а також продовольчі набори.

«Наш дитячий будинок сімейного типу діє з 2008 року. Зараз разом із чоловіком ми виховуємо десятьох дітей віком від 4 до 18 років. Така підтримка, особливо зараз, під час повномасштабної війни, просто неоціненна. Ми отримали найнеобхідніше для господарства. Гаджети допоможуть дітям у навчанні, а велосипеди стануть великою розрадою для них, їх вистачить на всіх малюків. Хочемо подякувати Фундації Олени Зеленської та Харківській обласній військовий адміністрації за прекрасні подарунки. Дуже приємно, що про нас не забувають», – сказала Олександра Соловйова.