Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Понад 500 планшетів і хромбуків передали учням 3 громад Харківської області

Понад 500 планшетів і хромбуків передали учням 3 громад Харківської області

На Харківщину надійшла ще одна партія ґаджетів для навчання від ЮНІСЕФ та Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Як повідомила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська, напередодні девайси доставили у 3 деокуповані громади Чугуївського району. Техніку передали представники Департаменту науки і освіти ХОВА спільно з народним депутатом Олексієм Красовим.

Так, 112 планшетів і 42 хромбуки отримали учні Печенізької громади, 222 планшети і 124 хромбуки доставили до Старосалтівської громади, а ще 39 планшетів і 23 хромбуки отримали школярі Вовчанської громади.

«За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо забезпечувати технікою для навчання дітей області, перш за все деокупованих громад. Вдячні Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та нашим міжнародним партнерам за цю допомогу», – розповіла Віта Ковальська.

Загалом за підтримки ЮНІСЕФ та Ірини Верещук школярам Харківської області передбачено близько 6000 необхідних девайсів. З них уже роздали понад 4000, решта девайсів розподіляється і незабаром також буде доставлена дітям.