Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання – реалізувати ті проєкти в лікарнях, які планувалися ще до повномасштабної війни – Олег Синєгубов

Наше завдання – реалізувати ті проєкти в лікарнях, які планувалися ще до повномасштабної війни – Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов взяв участь у заході «Під покровом святого Пантелеймона».

«Використовуємо будь-яку нагоду, щоб подякувати нашим лікарям і медперсоналу, які у цей рік виконували свої обов’язки, незважаючи на складні обставини. Спільно з Обласною радою перед нами стоять різні задачі від профільних міністерств. Наше завдання в медицині – реалізувати ті проєкти в районних лікарнях, які планувалися ще до війни. У нас є великі плани і на обласну лікарню, і, зокрема, на Ізюмську міську лікарню, яка серйозно постраждала внаслідок ворожих дій», – зазначив Олег Синєгубов.

Під час заходу начальник ХОВА вручив подяки та почесні грамоти медикам Харківщини. Також наприкінці урочистостей голова Поважної ради «Ордену Святого Пантелеймона» Василь Князевич та директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта відзначили учасників та переможців регіонального відбору на цю відзнаку.

«Важко виділити найкращих, але ми дуже прискіпливо і уважно вивчали історію кожної людини. Головне для нас – це чесність та прозорість. З 34 номінантів обрали по одному представнику для номінацій – військовий та цивільний медик. Сподіваюся, що ці кандидати дійдуть до фіналу і ми переможемо», – сказав Віктор Забашта.

9 серпня вже будуть визначені переможці всеукраїнського конкурсного відбору на Відзнаку «Орден Святого Пантелеймона». «Орден Святого Пантелеймона» присуджується за значні результати в галузі охорони здоров'я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства.