Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для школярів Ізюмського району передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ

Для школярів Ізюмського району передали хромбуки та планшети від фонду ЮНІСЕФ

Під час робочої поїздки до Балаклійської громади начальник ХОВА Олег Синєгубов з народною депутаткою Марією Мезенцевою передали учням місцевих закладів освіти 536 девайсів – 290 планшетів і 246 хромбуків.

Харківська область отримала комп'ютерну техніку для навчання від Представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

«Безпека дітей та створення їм умов для повноцінної освіти навіть під час воєнного стану були і залишаються для нас пріоритетними задачами. Спільно працюємо для дітей Харківщини далі», – зазначив Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА також додав, що всього Ізюмському району передали 838 планшетів і 625 хромбуків. Найближчим часом очікується передача ще 102 девайсів – вони надійдуть для учнів Борівської громади.

«Балаклійський район деокупований завдяки ЗСУ і їхні зусилля не даремні. Зараз нашим спільним завданням є продовження освітнього процесу. Ми докладаємо максимальних зусиль, аби діти і вчителі були в абсолютній безпеці. А ось ці планшети і хромбуки від ООН та фонду ЮНІСЕФ допоможуть вам мати абсолютний доступ до навчального процесу», – сказала Марія Мезенцева.