Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов у межах робочої поїздки відвідав Слобожанську громаду

Євген Іванов у межах робочої поїздки відвідав Слобожанську громаду

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов ознайомився з роботою агропідприємства в селі Шелудьківка, оглянув місцеву школу і перевірив стан укриттів.

Агрофірма імені Гагаріна залишається одним із найбільших підприємств регіону, що займаються рослинництвом і тваринництвом. Навіть під час активної фази бойових дій на підприємстві працювало понад 100 людей. За багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм та визначні трудові досягнення почесним грамотами начальника Харківської ОВА відзначили фахівців агрофірми.

«Щиро дякую за вашу роботу та відданість справі. Завдяки вам розвивається і підприємство, і громада. Навіть у найтяжчі часи ви продовжували працювати на своєму фронті та забезпечувати продовольчу і економічну безпеку», - подякував колективу підприємства Євген Іванов.

Крім того, заступник начальника ХОВА відвідав місцеву школу та перевірив стан укриття навчального закладу. До повномасштабного вторгнення тут навчалися більш як 250 дітей.

«Навчальний заклад дозволить вміщувати близько 600 дітей із сіл та селищ громади. Вони навчатимуться у 2 зміни, якщо буде прийняте рішення стосовно впровадження офлайн-навчання. Тобто, школа стане опорною. Тут є укриття на кілька тисяч квадратних метрів. Для повноцінного його використання необхідне якісне облаштування», - додав Євген Іванов.