Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов та Роман Семенуха з робочим візитом відвідали Чугуївську тергромаду

Євген Іванов та Роман Семенуха з робочим візитом відвідали Чугуївську тергромаду

За дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, його заступники відвідали місто Чугуїв, перевірили стан укриттів та обговорили з місцевою владою перспективи відновлення тергромади.

В межах поїздки пройшла нарада з очільниками територіальних громад Чугуївського району, на якій обговорили покращення та доукомплектування наявних укриттів. Усього в районі їх 131. 

«Доступ до укриттів має бути забезпечений в будь-який час, адже мова йде про життя та здоров’я наших громадян. Окрему увагу необхідно приділяти укомплектуванню та стану приміщень. Якщо виникають проблеми з доступом до укриттів, які у власності ОСББ, прошу звертатися до правоохоронних органів і інформувати нас», - зазначив Євген Іванов.

В межах поїздки заступники начальника ХОВА відвідали місцеву поліклініку. Приміщення закладу потребують ремонту та утеплення до осінньо-зимового періоду.

«Чекаємо на проєктно-кошторисну документацію і будемо всебічно сприяти в оновленні матеріально-технічного забезпечення поліклініки та старту ремонту», - зазначив Роман Семенуха. 

Крім того, в планах - будівництво та облаштування нового ЦНАПу в райцентрі. Проєкт майбутнього закладу презентувала міська голова Галина Мінаєва.

«Хочемо, щоб місцеві жителі отримували соціальні послуги швидше та якісніше. До того ж, у нашій об’єднаній територіальній громаді достатньо внутрішньо переміщених осіб, а їх реінтеграція – одне із першочергових завдань у сфері соцпослуг», - зауважила Галина Мінаєва.