Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для учнів Харківської області передали хромбуки та планшети від ЮНІСЕФ

Для учнів Харківської області передали хромбуки та планшети від ЮНІСЕФ

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов передав керівникам закладів освіти 65 сертифікатів на отримання 1030 планшетів та хромбуків.

Нове обладнання надійшло в заклади освіти, які розташовані в Харківській, Люботинській, Височанській, Барвінківській, Малинівській, Мереф’янській, Малоданилівській, Новопокровській, Нововодолазькій, Роганській, Пісочинській, Печенізькій, Валківській, Великобурлуцькій, Дергачівській, Золочівській, Сахновщинській, Слобожанській, Солоницівській, Чугуївській, Борівській та Ізюмській громадах.

«Продовжуємо співпрацю з ЮНІСЕФ та Міністерством освіти і науки України. Сьогодні передали планшети та хромбуки керівникам закладів освіти, аби у громадах мали можливість більш ефективно організувати освітній процес. Перед освітянською спільнотою наразі маємо багато завдань щодо підготовки до нового навчального року та реалізації навчальних планів в умовах воєнного стану. Вдячний освітянам Харківщини за роботу та нашим партнерам за постійну допомогу», – зазначив Олег Синєгубов.

Раніше школярам Харківщини від ЮНІСЕФ вже надійшло понад 2100 девайсів, також ще очікується майже 2600.

«Отримали для учнів 9 хромбуків та 7 планшетів. Цю техніку передамо саме дітям з багатодітних сімей, яких у нас у школі якраз навчається 16», – розповіла директорка Слобожанського ліцею №2 Олена Фомченкова.