Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Харнам провів обласний штаб щодо підготовки опалювального сезону в Куп’янському районі

Михайло Харнам провів обласний штаб щодо підготовки опалювального сезону в Куп’янському районі

Заступник начальника Харківської ОВА Михайло Харнам обговорив з головами громад ситуацію з електро- та газопостачанням на Куп’янщині.

«Враховуючи близькість Куп’янського району до російського кордону і постійні ворожі обстріли, окремо зупинилися на питанні матеріального резерву. Він потрібен для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», – зазначив Михайло Харнам.

Під час засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 голови територіальних громад доповіли про роботу з безоплатного забезпечення твердим паливом соціально-незахищених верств населення. Окрім цього, повідомили про обсяги робіт з відновлення пошкоджених стояків опалення та водовідведення.

«Триває процес встановлення модульних котелень та електричних конвекторів. Також обговорили чи вистачає генераторних установок і які є запаси палива для їх стабільної роботи в осінньо-зимовий період. Паралельно проаналізували готовність до зими пунктів обігріву з врахуванням наявності поблизу укриттів чи бомбосховищ. Люди в холодну пору року повинні мати доступ не лише до тепла, а й бути в безпеці», – наголосив заступник начальника Харківської ОВА.