Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов вручив почесні відзнаки працівникам Національної поліції України

Олег Синєгубов вручив почесні відзнаки працівникам Національної поліції України

З нагоди Дня Національної поліції України начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов привітав правоохоронців з професійним святом.

Олег Синєгубов передав начальнику ГУНП в Харківській області Володимиру Тимошку почесну відзнаку Харківської обласної ради «Слобожанська слава». Також він вручив поліцейським подяки і почесні грамоти.

«Ми всі пам’ятаємо вересень, коли відбулася деокупація більшої частини територій Харківської області. Ви долали всі виклики, які одночасно лягли на ваші плечі: евакуація людей, доставка гумдопомоги, фіксація злочинів. Ви одні з перших, хто фактично прибуває на місця подій і бачить той жах, що чинить російський агресор. Маю честь працювати з вами в одному місті і в одному регіоні. Головне управління Національної поліції в Харківській області під керівництвом Володимира Тимошка показало приклад всій державі, як мають поводити себе правоохоронці в тих умовах, в яких ми опинилися з 24 лютого. За це я щиро дякую!» – звернувся до присутніх Олег Синєгубов.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих поліцейських, військових та цивільних.

«Другий рік в нашій країні триває повномасштабне вторгнення і вже майже десятий рік йде війна. Країна-терорист порушила всі правила і вторглася на територію незалежної держави. Наш народ героїчно проходить через це тяжке випробування і героїчно протидіє російській навалі. Я щиро дякую всім поліцейським, які з перших днів війни залишилися на посту і разом з українськими військовими, Нацгвардією та теробороною протистояли загарбникам», – сказав Володимир Тимошко.