Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив почесними нагородами працівників Куп’янських адміністрацій та комунальних підприємств міста

Олег Синєгубов відзначив почесними нагородами працівників Куп’янських адміністрацій та комунальних підприємств міста

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з представниками місцевої влади привітали працівників адмінстрацій та комунальних підприємств району.

За сумлінну працю в умовах воєнного стану, значні трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня Конституції України почесними грамотами та подяками начальника Харківської ОВА відзначили 20 фахівців.

«Щиро дякую за ваш внесок у забезпечення функціонування міста. Попри близькість до фронту та постійні обстріли - люди залишаються в громаді, місцева влада працює, аби забезпечити жителів необхідними послугами, а військовим - міцний тил.», - зазначив Олег Синєгубов.

Зокрема, в межах візиту Олег Синєгубов обговорив з представниками місцевої влади нагальні потреби, безпекову ситуацію в районі та підготовку до майбутнього опалювального сезону.

«Продовжуємо налагоджувати міжнародні зв’язки та заручатися допомогою партнерів у забезпеченні району усім необхідним. Спільно з Обласним гуманітарним штабом забезпечуємо жителів району гуманітарною допомогою і будматеріалами», - зазначив очільник Куп’янської райвійськ адміністрації Андрій Канашевич.

«Ми відчуваємо, знаходячись тут, постійну підтримку Харківської обласної військової адміністрації, особисто Олега Синєгубова. Усі питання вирішуються спільно з нашою громадою», - додав начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися за посиланням.