Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Хід відновлювальних робіт та підготовку до опалювального сезону в Ізюмському районі обговорили на засіданні обласного штабу

Хід відновлювальних робіт та підготовку до опалювального сезону в Ізюмському районі обговорили на засіданні обласного штабу

Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам провів засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соцсфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років.

«Частина Ізюмського району тривалий час перебувала під ворожою окупацією та зазнала зазнала руйнувань. Тому особливу увагу приділяємо відновленню пошкоджених систем електро- й теплопостачання. Жителі громад мають бути максимально забезпечені автономними джерелами теплової енергії. За дорученням Олега Синєгубова, Харківська обласна військова адміністрація спрямувала кошти для встановлення на території району 10 тимчасових пересувних котелень, які працюють на альтернативному паливі», – розповів Михайло Харнам.

Учасники зустрічі також обговорили стан укриттів і бомбосховищ, з деталізацією по кожному об’єкту, та Пунктів Незламності. Також розглянули питаннях аварійно-відновлювальних робіт житлового фонду, закладів освіти, охорони здоров’я, соціальної сфери та культури.