Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив наукових працівників Національного фармацевтичного університету

Олег Синєгубов відзначив наукових працівників Національного фармацевтичного університету

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов взяв участь у Конференції трудового колективу та Вченої ради Національного фармуніверситету та відзначив почесними нагородами його працівників.

За сумлінну працю в умовах воєнного стану, значні трудові здобутки, високий професіоналізм і відданість справі почесними грамотами та подяками голови Харківської ОВА відзначили 21 працівника закладу вищої освіти. Також Олег Синєгубов передав державні нагороди трьом фахівцям, які отримали звання «Заслужений діяч науки та техніки України» і «Заслужений працівник фармації України».  

«Щиро дякую за ваш внесок у функціонування навчального закладу під час повномасштабного вторгнення, за те, що залишалися на місцях у найстрашніші дні. Фармацевтичний університет – кузня професіоналів для нашої країни і бажаю вам з гордістю нести це звання. Шануємо наукових працівників та випускників вишу, які боронять нашу країну від російських окупантів, та пам’ятаємо про усіх полеглих», - зазначив Олег Синєгубов.  

Під час заходу відбулося урочисте вручення дипломів з відзнакою. 

З повним списком нагороджених можна ознайомитися за посиланням.