Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов привітав держслужбовців Харківщини з професійним святом

Олег Синєгубов привітав держслужбовців Харківщини з професійним святом

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов відзначив працівників адміністрації пам'ятними медалями та почесними грамотами.

Працівників Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької та Миколаївської обласних військових адміністрацій привітали в форматі онлайн Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов та голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина.

Загалом почесними грамотами відзначили 57 фахівців державної служби Харківської області, з них 36 також отримали пам'ятні медалі, які випустив Нацбанк з нагоди 30-річчя створення Державної служби України.

«Щиро дякую кожному з вас за особистісний внесок, за сумлінну роботу під час військового стану. Особливо хочу відзначити службовців, які повернулися до роботи на деокуповані території Харківщини. Хочу побажати кожному з вас бути сильними, мужньо та з честю нести звання державного службовця», – привітав працівників регіону Олег Синєгубов.

В межах заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять держслужбовців, чиї життя забрали російські окупанти.

«Пам’ятаємо про кожного фахівця, який загинув, виконуючи свої службові обов’язки. Заради них та сталого розвитку нашої країни державна служба продовжує розвиватися попри війну. Ми стаємо дедалі ближчими до членства у Європейському Союзі та щодня покращуємо свою роботу», - додала Наталія Алюшина.

З повним списком нагороджених можна ознайомитись за посиланням.