Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов з робочою поїздкою відвідав громади Чугуївського району

Олег Синєгубов з робочою поїздкою відвідав громади Чугуївського району

Начальник Харківської обласної військової адміністрації проінспектував відновлювальні роботи у Старосалтівській громаді та провів нараду у Вовчанську.

Першочергово у Старому Салтові необхідно відновити житловий сектор. Нині є готові проєкти ремонту 17 багатоквартирних будинків.

«Маємо готуватися до зимового періоду, тому темпи відновлення треба значно пришвидшити, особливо це стосується відбудови житла. Маємо встигнути до початку осінньо-зимового сезону. Окрему увагу приділяємо установам, які надають соціальні та медичні послуги», - зазначив Олег Синєгубов.

Деокупований Вовчанськ продовжує потерпати від ворожих обстрілів. У місті перебувають близько 4000 жителів. Для посилення безпеки людей в Вовчанську покращують умови і укомплектування укриттів. 

«Наше спільне завдання із місцевою владою оснастити укриття, забезпечити гуманітарною допомогою, за потреби – будівельними матеріалами для відновлення своїх осель. Ці питання мають бути на постійному контролі», - додав під час наради Олег Синєгубов.

Зокрема, жителів Вовчанська продовжують забезпечувати безкоштовними будматеріалами для ремонту осель.

«Аби люди на деокупованих територіях отримували все необхідне, ми активно співпрацюємо з міжнародними партнерами. Це стосується і будівельних матеріалів. Безкоштовно жителі населених пунктів, що перебували під тимчасовою окупацією можуть отримати плівку, листи ОСБ, цвяхи тощо. Для цього необхідно звертатися до органів місцевого самоврядування», - нагадав народний депутат України Павло Якименко.