Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

За тиждень Обласний гумштаб відправив понад 10 тисяч проднаборів, майже 4 тонни продуктів, генератори та будматеріали

За тиждень Обласний гумштаб відправив понад 10 тисяч проднаборів, майже 4 тонни продуктів, генератори та будматеріали

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, в регіоні триває видача гуманітарної допомоги для найбільш вразливих груп населення.

З 12 по 15 червня Обласний гумштаб доправив 10677 продовольчих наборів Вільхівській, Зачепилівській, Біляївській, Мереф'янській, Пісочинській, Краснокутській, Балаклійській, Старовірівській громадам та БФ «Дія» й ГО «Воля, Перемога, Об'єднання України».

Понад 3,8 тонни продуктів харчування, засобів гігієни та м'яса птиці передали військовому спецпідрозділу й одному з державних підприємств.

Красноградській і Кіндрашівській громадам доправили по 2 електрогенератори. 
1187 OSB-листів передали обласним закладам культури. Куп’янській та Ізюмській громадам відправили майже 9000 дошок. 

Крім цього, Зміївському геріатричному та Ржавецькому, Куп'янському, Панютинському, Липецькому психоневрологічним пансіонатам, ЦНАПам Валківської, Малинівської, Сахновщинської, Золочівської, Краснокутської, Біляєвської селищних та Ізюмської міської ради відправили 1246 ковдр та 1520 постільної білизни.

Нагадаємо, також на минулому тижні Куп’янській громаді передали 182 генератори, які вдалося зібрати за підтримки начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, Благодійної організації «Мальтійська служба допомоги у Львові», добровільної гуманітарної операції «Слюсарі Франції для України» та волонтерів.