Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулося засідання штабу з підготовки до опалювального сезону Красноградського району

Відбулося засідання штабу з підготовки до опалювального сезону Красноградського району

У Красноградському районі підготовка до опалювального сезону йде за планом.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова його заступник Михайло Харнам під час засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2023/2024 років обговоривз представниками комунальних підприємств та владою району готовність до опалюваного сезону котелень та житлово-комунального фонду.

«Особлива увага приділяється об’єктам критичної інфраструктури району. Вони повністю забезпечені автономними джерелами електропостачання, що в нинішніх непростих умовах є надзвичайно важливим», – сказав Михайло Харнам.

Він зазначив, що наразі відбувається тестування системи тепло- та водопостачання, каналізації та інших інженерних комунікацій. У закладах охорони здоров’я, освіти, культури та спорту ведуться ремонтно-профілактичні роботи, а в кількох планується реалізація енергоефективних проєктів.

«На що б хотілося звернути увагу – це збільшення запасів пального для генераторів та стале функціонування Пунктів Незламності. Від того, наскільки будемо готові до зими, залежить безперебійне забезпечення усіма життєво важливими послугами населення», – додав заступник начальника ХОВА.