Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 31 травня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 31 травня

Впродовж минулої доби окупанти продовжували терор мирного населення та обстріли цивільної інфраструктури Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Обстрілів міста Харкова не зафіксовано.

Внаслідок ударів по Вовчанську Чугуївського району пошкоджено будівлі, сталися пожежі, поранення зазнав 72-річний чоловік.

По селищу міського типу Ківшарівка Куп'янського району ворог завдав чергового удару двома керованими авіабомбами. Зафіксовано влучання в землю. Вибито вікна у будівлі освітнього закладу. Масштабних руйнувань та постраждалих немає.

У селі Безруки Харківського району пошкоджено приватне домоволодіння.

У селі Новоосинове Куп'янського району внаслідок обстрілу пошкоджено квартиру.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 92 вибухонебезпечних предмети.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії на Куп'янському напрямку. Минулої доби росіяни вкотре спробували наступати в районі Масютівки, але під вогнем наших захисників відступили з втратами. Віримо в ЗСУ та Перемогу України», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.