Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 травня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 13 травня

Впродовж минулої доби окупанти продовжували обстрілювати населені пункти Ізюмського, Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області.

Внаслідок обстрілу села Чернещина Ізюмського району пошкоджено будівлі ферми, загинув 30-річний працівник. Також пошкоджено приватний житловий будинок.

У селі Вільхуватка Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу з міномета пошкоджено житловий будинок та господарчі споруди.

Поблизу селища міського типу Борова Ізюмського району ворог завдав ракетного удару системою С-300. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту, зайнялася лісова пожежа.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили більш як 7 гектарів територій. Виявили та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення ворог намагався піти в наступ в районі села Масютівка, але під вогнем наших захисників відступив з втратами. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу України», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.