Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Слатиному повністю відновили світло

У Слатиному повністю відновили світло

Селище міського типу Слатине Дергачівської громади було знеструмлено через бойові дії ще на початку березня 2022 року.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ремонтні роботи на лініях електропередач у Слатиному, де зараз проживає близько 2000 людей, тривали з січня цього року. У відсотках пошкодження мережі становили приблизно 70%.

Після розмінування, проведеного піротехніками ДСНС, ремонтні бригади «Харківобленерго» виконали величезні обсяги роботи – повністю замінили знищені ворогом підстанції та близько 100 опор, а також відновили близько 40 км мережі.

«Дякую нашим піротехнікам та електрикам за їхню наполегливу щоденну працю. Роботи з відновлення електропостачання на деокупованих територіях Харківщини не зупиняються ані на день. Зараз спеціалісти продовжують працювати над поверненням світла у Руську Лозову та Прудянку. Робимо усе можливе, щоб повернути світло в оселі усіх жителів області якнайшвидше», – зазначив Олег Синєгубов.

Нагадаємо, як раніше повідомив начальник Харківської ОВА, найближчим часом живлення буде відновлено для 1500 споживачів у селах Гракове, Степове та Мосьпанове Чугуївського району, де ворог знищив близько 80% електромереж.