Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Впродовж тижня Обласний гумштаб відправив майже 36 тонн продуктів харчування та понад 4 тисячі проднаборів

Впродовж тижня Обласний гумштаб відправив майже 36 тонн продуктів харчування та понад 4 тисячі проднаборів

За дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова триває системне постачання гуманітарної допомоги до громад регіону.

Так, з 10 по 14 квітня допомогу у вигляді 35,7 тонни продуктів харчування отримали БФ «Червона калина», БФ «Душа Харкова», БФ «Фрунзе - бути добру», БФ «Дія», БФ «Ми тут поряд». Крім того продукти передали в Обласний туберкульозний санаторій «Занки», Обласний туберкульозний санаторій «Ріпки», Хорошевський, Зміївський, Богодухівський, Харківський геріатричні пансіонати, Комарівський психоневрологічний інтернат, Богодухівський дитячий будинок-інтернат та одну з військових частин.

Також до БФ «Дія», ГО «Воля, Перемога, Об'єднання України», Всеукраїнського об’єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України доправили майже 4400 продуктових наборів.

Крім цього, до Геріатричного пансіонату ветеранів праці та Малиженського психоневрологічного інтернату доправили понад 200 матраців, а до Богодухівських психоневрологічного інтернату, геріатричного пансіонату, дитячого будинку інтернату та Панютинського психоневрологічного інтернату – понад 440 ковдр.

Нагадаємо, при Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.