Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 15 квітня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 15 квітня

Впродовж минулої доби окупанти продовжували терор мирного населення прикордонних міст і сіл Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Зокрема, під ворожими обстрілами вчора перебували Стариця, Стрілеча, Дворічна, Вовчанськ, Красне перше та інші населені пункти.

Внаслідок обстрілів Вовчанська пошкоджено медичний заклад. 62-річна працівниця закладу отримала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості. Будівля закладу зазнала суттєвих руйнувань. Крім того, у Вовчанську обстрілами пошкоджено 5 приватних житлових будинків.

В області залишається високою мінна небезпека. В Ізюмському районі під час відновлювальних робіт підірвався та отримав поранення 44-річний електромонтер Борівської РЕС. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

В Ізюмі на ворожому вибуховому пристрої на ринку підірвалася 29-річна жінка. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 167 вибухонебезпечних предметів.

 «На лінії зіткнення тривають бойові дії. Захисники Харківщини надійно утримують свої позиції та чинять спротив російським окупантам. Віримо в ЗСУ! Україна переможе», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.