Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 12 квітня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 12 квітня

Впродовж минулої доби російські окупанти тероризували мирне населення прикордонних населених пунктів Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів.

Внаслідок обстрілів міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки та дорожнє покриття.

В Ізюмському районі внаслідок падіння російського БПЛА зайнялася пожежа. Полум’я охопило площу 10 га на відкритій території в полі.

Село Кіндрашівка Куп'янського району опинилося під вогнем ворожих РСЗВ. Поранень зазнала 62-річна жінка.

В області залишається високою мінна небезпека. Напередодні поблизу села Сподобівка Куп'янського району на невідомому вибухонебезпечному предметі у полі підірвався 32-річний чоловік. Він отримав контузію та був госпіталізований.

Крім того, в селі Рубіжне Чугуївського району 48-річний чоловік на власному подвір'ї підірвався на російській міні. Госпіталізований з мінно-вибуховою травмою.

Тривають роботи з розмінування територій. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС виявили та знешкодили 161 вибухонебезпечний предмет.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно утримують свої рубежі та нищать живу силу і техніку ворога. Віримо в ЗСУ та спільно працюємо на Перемогу України», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.