Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Харнам провів робочу нараду щодо поточної ситуації у Красноградському районі

Михайло Харнам провів робочу нараду щодо поточної ситуації у Красноградському районі

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Михайло Харнам провів оперативну робочу нараду з представниками профільних департаментів та головою Красноградської РВА Віктором Войтенком.

Під час наради обговорили першочергові завдання щодо експлуатаційного утримання і ремонту доріг, відновлення пошкоджених транспортних шляхів внаслідок ворожих атак. А також – відбудову об’єктів критичної та цивільної інфраструктури.

«Важливий аспект наразі – це співпраця з міжнародними партнерами, благодійними фондами та громадськими організаціями. Адже завдяки їхній допомозі ми зможемо підтримувати всіх жителів, які постраждали внаслідок військової агресії рф», – зазначив Михайло Харнам.

Окрім цього, Віктор Войтенко наголосив, що наразі в районі активно працює проєкт «Армія відновлення», завдяки якому безробітні долучаються до суспільно корисних робіт. Загалом у Красноградському районі до цієї ініціативи вже приєдналося понад 200 людей. Так, наразі за їх допомоги приводять до ладу гуртожиток, аби поселити туди ВПО.

Також Михайло Харнам додав, що для потреб громади було виділено 36 мобільних будиночків, які будуть використані, зокрема, і під тимчасове житло для ВПО.