Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Іванов у межах робочої поїздки відвідав Коломак

Євген Іванов у межах робочої поїздки відвідав Коломак

Заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов перевірив у Коломацькій громаді роботу Пункту Незламності, закладів культури та освіти, а також стан гуртожитків для розміщення ВПО.

Зокрема, Євген Іванов із керівництвом Коломацької селищної ради перевірили стан місцевого ліцею. В будівлі ремонтні роботи почалися ще до широкомасштабного вторгнення. У планах – доробити внутрішній ремонт та утеплення стін.

«Навчальний процес у регіоні триває дистанційно. Ми готуємося до відновлення навчання офлайн уже зараз, ремонтуючи навчальні заклади, аби освітянам було куди повертатися», - додав Євген Іванов.

Євген Іванов побував у місцевому гуртожитку та поспілкувався із внутрішньо переміщеними особами. Серед нагальних потреб громади – ремонт очисних споруд та автошляхів обласного і місцевого значення.

«Питання та потреби цілком зрозумілі. Спільно з місцевою владою розробляємо стратегію вирішення. Наприклад, ремонту або зведення нових очисних споруд. На території населеного пункту є покинуте підприємство, де можна було б створити необхідні системи. Такий проєкт пропонує місцева влада. Над цим працюватимемо разом», - підкреслив Євген Іванов.