Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 31 березня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 31 березня

Напередодні ввечері окупанти завдали ракетного удару по Новобаварському району Харкова. Усього по місту було випущено 9 ракет, попередньо ЗРК С-300.

У Харкові пошкоджений об'єкт цивільної інфраструктури та приватні житлові будинки. Частина ракет влучила в землю та вибухнула у повітрі. Внаслідок ракетної атаки легкі поранення отримали 3 людей. Госпіталізації не потребували.

Також минулої ночі ворог здійснив атаку БПЛА "Шахед" на об'єкти критичної інфраструктури в Ізюмському районі. Поранення зазнали та були госпіталізовані двоє цивільних чоловіків 44 та 66 років.

Впродовж минулої доби ворог продовжував обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області в Куп'янському, Чугуївському та Вовчанському районах. Зокрема, вогонь вівся по Козачій Лопані, Куп'янську, Дворічній, Стрілечі та інших містах і селах. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди.

На Харківщині тривають роботи з розмінування територій. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС обстежили понад 15 гектарів територій. Виявили та знешкодили 274 вибухонебезпечні предмети.

«На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно тримають свої позиції та знищують окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо для наближення Перемоги України», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.