Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Впродовж тижня Обласний гумштаб відправив понад 11 тисяч проднаборів, 22 тонни продуктів, одягу і засобів гігієни

Впродовж тижня Обласний гумштаб відправив понад 11 тисяч проднаборів, 22 тонни продуктів, одягу і засобів гігієни

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова обласний гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення області.

З 20 по 24 березня Обласний гуманітарний штаб доправив до Циркунівської, Мереф'янської, Красноградської, Височанської, Малинівської, Балаклійської, Лозівської, Чкаловської, Богодухівської громад, а також БФ «Дія» та ГО «Єдина країна – це Україна» майже 11 500 продуктових наборів.

Крім цього, жителям Пісочинської громади, Харківському обласному соціальному центру матері і дитини, Балаклійській міській військовій адміністрації та БФ «Ми тут поряд» доправили понад 12 тонн продуктів, одягу та дитячих підгузків. 

Захисникам області передали майже 10 тонн продуктів, засобів гігієни та тактичних засобів.

Гуманітарну допомогу у вигляді 125 спальних мішків від ООН також передали для укриттів у закладах культури Харкова, бібліотеках, науково-методичних центрах та Обласному центру матері і дитини.

Нагадаємо, що при Харківській ОВА діє Координаційний гуманітарний штаб. До Центру можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги, залишивши заявку у відповідному розділі на сайті.