Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Ворог шукає слабкі місця в нашій обороні, але марно» — Олег Синєгубов

«Ворог шукає слабкі місця в нашій обороні, але марно» — Олег Синєгубов

Протягом останніх тижнів збільшилася інтенсивність обстрілів з боку окупантів прикордонних населених пунктів. Та українські захисники надійно тримають позиції.

Про це в інтерв’ю виданню «Главком» розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він зауважив, що від початку лютневого вторгнення окупанти діяли за так званим «сирійським сценарієм» – цілеспрямовано знищували медичну систему, житловий фонд, заклади освіти, спорту тощо.

«Ситуація залишається незмінною, як і впродовж усього року повномасштабного вторгнення – окупанти не полишають намірів знову зайняти деокуповані населені пункти. Вони не проводять глобальних атак. Шукають слабкі місця в нашій обороні, але марно», - розповів Олег Синєгубов.

Тактика окупантів залишається незмінною: по декілька разів атакувати одні й ті самі позиції. Українські захисники надійно тримають фронт. Після вересневої деокупації значної частини Харківщини всі атаки окупантів відбивають.

Нагадаємо, що під тимчасовою окупацією ще перебуває 29 населених пунктів Харківщини. Там залишаються близько 400 жителів.