Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 23 лютого

Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 23 лютого

Вчора, близько 10:30, ворог завдав удару 4 ракетами С-300 по об'єктах промисловості у Київському районі Харкова. Легкі поранення отримали 2 цивільних людей. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 18 населених пунктів у Куп'янському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах області.

У с. Подоли Куп'янського району внаслідок обстрілу поранення отримав 40-річний цивільний чоловік. Госпіталізований перебуває у стані середньої тяжкості.

У Вовчанську внаслідок масованих обстрілів пошкоджено 6 житлових будинків та 2 заклади освіти. В с. Нестерне Вовчанської громади пошкоджено будівлі фермерського господарства.

Внаслідок обстрілу с. Чернещена Ізюмського району зруйновано приватний житловий будинок, пошкоджені електроопори.

В області триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 137 вибухонебезпечних предметів.

Втім, мінна небезпека на деокупованих територіях залишається високою. Вчора в Ізюмі 55-річний працівник лісгоспу наступив на міну «Пелюстка» та отримав вибухове поранення.

«На лінії зіткнення наші захисники дають рішучу відсіч російським окупантам та завдають їм втрат. Віримо в ЗСУ та Перемогу України!», – зазначив Олег Синєгубов.