Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 лютого

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 19 лютого

Впродовж минулої доби російські окупанти гатили по мирному населенню та цивільній інфраструктурі. Під вогнем опинилися щонайменш 10 прикордонних населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

У Куп’янську в наслідок ворожих ударів пошкоджено адмінбудівлю, гаражі та автомобілі. Зайнялися пожежі. В смт Дворічна руйнувань зазнала будівля швидкої медичної допомоги. 

Під час обстрілу смт Ківшарівка, Куп’янського району поранень дістали53-річний чоловік та 57-річна жінка. Потерпілих госпіталізували в стані середньої тяжкості. Обстрілом серйозно пошкоджено будівлю закладу освіти.

Під вогнем окупантів опинився Вовчанськ. Ворожий снаряд влучив у приватний будинок. Загинув чоловік.

На деокупованих територіях Харківщини тривають роботи з гуманітарного розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 89 вибухонебезпечних предметів.

«На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та дають жорстку відсіч будь-яким спробам ворога змінити ситуацію. Підтримуємо ЗСУ та продовжуємо працювати на Перемогу», - зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.